Ремонт промяна с ноооово жило и край.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Запецнала ръчна спирачка
Collapse
X
-
яя
Първоначално публикувано от Gin4o-majstoraКолега ELENKOV мислиш ли че след като се гресира и смаже няма да събира повече мизерия.???-Става по-ЛОШО.Сменят се снови и 2,3години няма да има проблеми.Аз смятам да се въздаржа.
поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от Gin4o-majstoraElenkov.Радвам се някой като е способен и може да си го направи сам за да му хареса.http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от ico83Първоначално публикувано от Gin4o-majstoraElenkov.Радвам се някой като е способен и може да си го направи сам за да му хареса.BMW е39 - 2002god.
BMW e60 - 2007god.
Comment
-
Като падна първия сняг бях излезнал вечерта с нея оставих я за около час и половина и после едвам тръгнах ама се укара след няколко километра. А сега даже вече неможе да се опъне
незнам какъв е проблема. Толкова е затегната, че като опъна малко и имам чувството, че ще се скъса нещо. Незнам от студа ли е тва или нещо съм прецакал
ALFA ROMEO 146 1.4 16V T.SPARK 2000г.
Comment
-
ръ4натаааааааааа
здравейте момци
аз така една сутрин ставам полузакъснял за работа и оппппппааааа,няма тръгване
и тогава с такси
след това като се вънах я ка4их на канала,свалих важетата и проблема е 4е са се скъсали едни гумени маншони които предпазват от наблизането на кал и вода и тогава ги по4истих с топла вода под душа има6е много кал и гнас,след това по примитивен на4имвзех една медицинска ръкавица и и отрязах пръстите,алед това ги сложих на мястото на тези маншони привързах ги с тел и обратно на място ,и така ве4е 3 месеца не закъснявам за работа и ходя с колата си
това е моето ре6ение за6тото нямах изли6ни пари за нови въжвта
дано да съм полезен
успех
Comment
-
И при мен го имаше този проблем, явно жилото долу се беше прекъснало някъде поради замръзване и едното колело беше блокирало. Свалих колелото , наместих го, зарадвах се , че няма нищо скъсано и зимата вече избягвам да пускам ръчнаAlfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша
Comment
-
замръзва за 5 минути... нормално-стари коли, стари въжета на ръчната... и на мене ми се случи преди 1 месец, ама с повечко газ по заснежените улички в квартала и като излязох на околовръстното на почистеното се раздвижихаAlfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)
Comment
-
Да попитам нещо за ръчната на дискови спирчаки. При мен има проблем в самият апарат явно. Жилата са нови и т.н., но на едното колело не връща ръчната след като я дръпна.
Поразгледах, видях механизма, една планка се захваща с едни шлици и болт за апарата и като дръпнеш жилото, оста върти вътре нещо в апарата. След раздвижване, сваляне, качване на планката и бая "чук", вече връща апарата, но 100% ще е временно.
Та къде е проблемът? Пружината, която връща планката ли е стара и моекнала или да сваля самият апарат и вътре нещо да е запекло? Мога ли да го сваля и да се оправям с ръчната без да откачам маркучите и после да се налага обезвъздушаване и т.н.?Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеДа попитам нещо за ръчната на дискови спирчаки. При мен има проблем в самият апарат явно. Жилата са нови и т.н., но на едното колело не връща ръчната след като я дръпна.
Поразгледах, видях механизма, една планка се захваща с едни шлици и болт за апарата и като дръпнеш жилото, оста върти вътре нещо в апарата. След раздвижване, сваляне, качване на планката и бая "чук", вече връща апарата, но 100% ще е временно.
Та къде е проблемът? Пружината, която връща планката ли е стара и моекнала или да сваля самият апарат и вътре нещо да е запекло? Мога ли да го сваля и да се оправям с ръчната без да откачам маркучите и после да се налага обезвъздушаване и т.н.?In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Само на ръчна ли го прави този проблем?
Аз бих препоръчал едно сервизиране, както е показано в тази тема. Нес трува милиони, а е полезна операцийка - почистване и подмяна на гумени уплътнения + спирачни маркучи_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment